Tilbage til webshop

Strategisk indsats til din virksomhed

Advisory Boards som jeg er eller har været en del af

Når jeg involvere mig med en advisory indsats, er det typisk sammen med 3-4 andre erhversvfolk i AB, som startup/scaleup selv har håndplukket. Vi mødes fysisk 3-4 gange årligt (ca. 3 timer) hele AB, men derudover har startup/scaleup også mulighed for at trække på mig på enmandshånd. 

Har du brug for sparring omkring hvordan man faciliterer og nedsætter et godt og udbytterigt Advisory Board, så kontakt mig gerne for lidt uforpligtende rådgivning. Det er godt at få en snak om forventningerne til et advisory board og omvendt også deres forventninger til virksomheden. Et godt AB er også sammensat af nogle forskellige typer profiler, så denne del er også rigtig god at få vendt med en rådgiver. 

CAPSULE

CAPSULE er et værktøj til effektivisering af din garderobe lige ved hånden og på farten.

Med CAPSULE har du hele din garderobe digitalt og derfor kan du nemt gemme og planlægge dine outfits, få indblik i dit forbrug og din stil, sælge dit tøj videre og ikke mindst finde inspiration til styling i andres klædeskab.

HENT APP'en


Momunity

Momunity er et medlemsunivers for mødre og mere end 40.000 mødre følger med i Momunity.

Vores mission er at gøre det lettere og sjovere at være mor, gennem vores MamaMATCH netværk, events, artikler og tilbudsunivers.   

Momunity er i 43 kommuner, og i kulissen har vi 100 frivillige mamas, som arbejder for at udbrede flere mødrefællesskaber i Danmark.

Freightsolution 
(udtrådt sep. 2022)

Kontrollér automatisk dine fragtaftaler

Er du ligesom 82% af alle virksomheder?

Du har ikke det fulde overblik over, hvad du betaler for fragt. Du tager måske stikprøver og finder derfor ikke alle fejlene. Eller måske tjekker du slet ikke dine fragtfakturaer? Så mangler du os! Vores platform tjekker automatisk alle dine fragtfakturaer og dermed sikrer dig, at du ikke betaler for meget.

Få hjælp til Advisory Board