Tilbage til webshop

Jeg brænder for iværksættere og jeg brænder for vores tech startup miljø

Women in Tech

Jeg er frivillig mentor på accelerator forløbet Womin in Tech drevet af Tech Nordic Advocates. Det seks måneder lange forløb for både danske og finske iværksættere, har fokus på at styrke kvinders bidrag til tech iværksætteri. Jeg er derfor mentor for female founders af tech virksomheder med high growth potential. 

Om Tech Nordic advocates

"TECH NORDIC ADVOCATES is Northern Europe’s largest tech/startup ecosystem. Nordic sibling of Tech London Advocates – engine behind London’s tech hub and Nordic arm of Global Tech Advocates – the world’s only global tech community" 

Pitch dommer deltagelse

Jeg deltager gerne som pitch dommer i forbindelse med større konkurrencer eller forløb på en uddannelsesinstitution. Har du medindflydelse på et iværksætter-relateret studie, kommer jeg også gerne forbi og holder et skræddersyet oplæg for de studerende. 

Personlige oplæg for studerende - spørg mig om alt

Som person har jeg kastet mig ud i lidt ad hvert gennem tiden. Jeg har fejlet med mange ting, jeg har skiftet retning mange gange og så har jeg valgt at gå ind i et erhverv, som primært er domineret af mænd. Derfor kan jeg nemt tappe ind i nogle forskellige vigtige emner og dilemmaer inden for iværksætteri og karrierevalg. 

Har I drøftet noget særligt i jeres fællesskab, er jeg efterhånden ret kendt for at komme med mit hudløst ærlige input. De studerende må spørge mig om alt - også det der gør ondt eller kan være svært at snakke om. Skal vi holde spørgsmålene anonyme, så kan vi også sagtens det.

Artikel i POLITIKEN

Som et resultat af en paneldeltagelse på Matrikel1 i København, blev jeg opsøgt af en journalist fra POLITIKEN, der synes at jeg havde en interessant beretning omkring den personlige konsekvens ved at bevæge mig ind i en meget mandsdomineret fag. Trods den meget sprængfarlige overskrift, har artiklen et lidt dybere budskab, som jeg håber at du vil læse. 

Mit interview tapper ind i en samtid hvor vi stiller spørgsmålstegn ved det meget lille antal af kvindelige tech-iværksættere der pt er. Personligt tror jeg det har meget at gøre med at se sig selv passe ind og være villig til at passe ind, indtil at vi har flere rollemodeller der kan være med til at præge den næste generation af kvindelige tech foundere. 

Læs artiklen med abonnement her 
Hent den som PDF her

Jeg bidrager gerne med viden og indsigt